Keramische keepsake Geert Kunen 0.3L 13033

Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal... Lees meer »
Kies eerst uw productvariant
€299,-
local_shipping Geleverd binnen 4 weken
persoonlijk advies Heeft u een vraag? Bel: 0481 - 371 333
Of Stel hier uw vraag
  • check_circleKosteloos retourneren binnen 14 dagen
  • check_circleGratis verzending vanaf 150 euro
  • check_circleInspiratiewinkels in héél Nederland
  • check_circleVeilig online betalen met iDeal
  • check_circleEen beoordeling van 9,5 op Kiyoh.nl

Alles over deze urn

Specificaties

Product 13033
Collectie Geert Kunen, Kunstenaars
Materiaal Keramiek
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productsoort Keepsake
Weersbestendigheid Alleen geschikt voor binnen
Inhoud 0,30l
Hoogte 21cm
Levertijd 4 weken

Productomschrijving

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Keramiek
Met keramiek zijn zeer veel designs, kleuren en afwerkingen mogelijk. Keramiek wordt gebakken in de oven, waardoor de uitstraling en de kleurtint per product iets kan verschillen. Hierdoor is elk product van keramiek uniek.

Soortgelijke modellen

Onze winkels

Bij het kopen van een urn of assieraad ontstaan vaak veel vragen waardoor u misschien moeilijk vind om een keuze te maken. Kan deze urn ook buiten worden geplaatst? Welke inhoud heb ik nodig? Onze website staat vol informatie die u kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Wilt u de urn toch liever in het echt bekijken? Dat kan. In onze inspiratiewinkels voorzien onze specialisten u graag van het juiste advies. Hier kunt u een aantal geselecteerde urnen en assieraden in het echt zien en vasthouden.Den Hollandsche Gedenktekens Elst

Pascalweg 3

In onze showroom in Elst kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Elst Uw adviseur: Leonieke Terlouw
Bel: 0481 – 371 333
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Mijdrecht

Vermogenweg 15

In onze showroom in Mijdrecht kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Mijdrecht Uw adviseur: Marco Fronik
Bel: 0297 – 231 010
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Rotterdam

Straatweg 35A

In onze showroom in Rotterdam kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Rotterdam Uw adviseur: Anneke Ruitenberg
Bel: 010 – 307 2842
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Wezep

Ampèrestraat 4

In onze showroom in Wezep kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Wezep Uw adviseur: Karsten Flier
Bel: 038 – 2022 305
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Tilburg

Lannerstraat 1

In onze showroom in Tilburg kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Tilburg Uw adviseur: Geert van der Wielen
Bel: 013 – 203 2241
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Culemborg

Staalweg 15B

In onze showroom in Culemborg kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Culemborg Uw adviseur: Ben Dammers
Bel: 0345 – 342 171
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Ochten

Mercuriusweg 5B

In onze showroom in Ochten kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Ochten Uw adviseur: Ben Dammers
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Drachten

Tussendiepen 59

In onze showroom in Drachten kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Drachten Uw adviseur: Nutte Visser
Bel: 0512 – 2021 31
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Meppel

Eekhorstweg 6

In onze showroom in Meppel kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Meppel Uw adviseur: Frederique van Loo
Bel: 0522 - 7002 81
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Groningen

Moermanskweg 2-1

In onze showroom in Groningen kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Groningen Uw adviseur: Trees Vriezema
Bel: 050 – 2115 356
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Emmen

Vasco Da Gamastraat 10a

In onze showroom in Emmen kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Emmen Uw adviseur: Gerrit Bril
Bel: 0591 – 2392 81
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Zwolle

Galvaniweg 4a

In onze showroom in Zwolle kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Zwolle Uw adviseur: Carla Mars
Bel: 038 – 2022 703
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Dokkum

Beurtvaart 6a

In onze showroom in Dokkum kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Dokkum Uw adviseur: Nutte Visser
Bel: 0519 – 7002 26
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Hardenberg

Oldemeijerweg 3

In onze showroom in Hardenberg kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Hardenberg Uw adviseur:
Bel: 0523 – 5221 31
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23

In onze showroom in Hoogeveen kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Hoogeveen Uw adviseur: Nutte Visser
Bel: 0528 – 5221 54
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Sneek

Pottenbakkersstraat 20a

In onze showroom in Sneek kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Sneek Uw adviseur: Nutte Visser
Bel: 0515 – 2270 08
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Steenwijk

Stationsstraat 42-44

In onze showroom in Steenwijk kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Steenwijk Uw adviseur: Sjaco Maat
Bel: 0521 – 7002 59
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Amsterdam

Eudorinastraat 6

In onze showroom in Amsterdam kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Amsterdam Uw adviseur: Bert van der Pijl
Bel: 020 - 244 29 44
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Leeuwarden

In onze showroom in Leeuwarden kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Leeuwarden Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Heerenveen

In onze showroom in Heerenveen kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Heerenveen Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Assen

In onze showroom in Assen kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Assen Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Hengelo

In onze showroom in Hengelo kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Hengelo Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Harderwijk

In onze showroom in Harderwijk kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Harderwijk Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Apeldoorn

Vlijtseweg 236

In onze showroom in Apeldoorn kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Apeldoorn Uw adviseur: Karsten Flier
Bel: 055 203 24 78
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Amersfoort

Utrechtseweg 266

In onze showroom in Amersfoort kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Amersfoort Uw adviseur: Ben Dammers
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Eindhoven

In onze showroom in Eindhoven kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Eindhoven Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Breda

In onze showroom in Breda kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Breda Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Turnhout

In onze showroom in Turnhout kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Turnhout Uw adviseur:
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Tiel

Kwelkade 47

In onze showroom in Tiel kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Tiel Uw adviseur: Ben Dammers
Bel: 034 4700 205
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Nieuwegein

Structuurbaan 1

In onze showroom in Nieuwegein kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Nieuwegein Uw adviseur: Ben Dammers
Bel:
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Barneveld

Ambachtsweg 2

In onze showroom in Barneveld kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Barneveld Uw adviseur: Kees Ruggenberg
Bel: 0342 401 315
maak een afspraak

Den Hollandsche Gedenktekens Kampen

Carlsonstraat 11

In onze showroom in Kampen kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het laten ontwerpen van een urn op maat. U kunt zelf ideeën aandragen of onze adviseur de vrijheid geven. Lees hier over maatwerk urnen.

inspiratiewinkel Kampen Uw adviseur: Kees Ruggenberg
Bel: 038 33 121 75
maak een afspraak

Bestelinformatie over deze aankoop

Gratis verzending vanaf €150,-

Voor alle aankopen geldt bij ons gratis verzending in Nederland en België bij een bedrag boven de €150,-. Daarnaast bepaalt u zelf waar wij uw zending mogen afleveren. Thuis, op uw werk of in één van onze winkels. Onze vervoersdienst PostNL bezorgt niet alleen overdag maar ook in de avonduren en in het weekend.

Met zorg en aandacht geleverd

Wij hanteren een iets langere levertijd omdat wij uw aankoop met zorg en aandacht behandelen. Uw aankoop wordt altijd door ons zorgvuldig verpakt zodat uw zending breukvrij wordt verzonden. Onze vervoersdienst heeft jarenlange ervaring met het vervoer van bijzondere en breekbare pakketten. Dus gegarandeerd breukvrij

Uw aankoop retourneren

Tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling kunt u uw bestelling retour sturen. Dit is altijd gratis en wij komen het thuis bij u ophalen. U heeft altijd een een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen, tenzij anders vermeld. Bent u niet tevreden? U kunt uw gekochte gedenkproduct compleet en - voor zover redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking binnen de zichttermijn gratis terugsturen.

14 dagen bedenktijd

U mag 14 dagen nadenken over uw aankoop. Zo heeft u rustig tijd om te beoordelen of u tevreden bent met uw aankoop. Mocht uw aankoop toch niet geheel naar wens zijn, dan kunt u het altijd gratis retourneren. Als u contact met ons opneemt per mail of telefoon maken we een afspraak om het gratis bij u thuis op te halen.