Een urn kopen

Waar moet u aan denken bij de aankoop van een urn?

U kunt een urn online kopen in onze urnwebshop, of aanschaffen in onze winkels. U kunt in onze winkels een groot deel van ons assortiment in het echt bekijken.

Een urn kopen

Welk formaat urn kan ik kopen?

Een urn kopen doe je niet zomaar. Er zijn meerdere dingen waarmee u rekening kunt houden. De voornaamste keuze is het formaat van de urn.

Een urn kopen

Wanneer u de volledige as van een persoon wilt bewaren in de urn, moet de urn 3 – 3,5 liter inhoud hebben. De inhoudsmaat staat vermeld bij de urn.

Bekijk urnen

Kleine urn kopen

Het kleinste formaat is de mini urn. Hierin past een kleine hoeveelheid as. Door gebruik te maken van een mini urn, kunnen een of meer familieleden een deel van de as bewaren.

Bekijk mini urnen

Duo urn kopen

U kunt ook duo urnen kopen, die geschikt zijn voor de as van twee personen. Hierin is een ruimte van 5-7 liter beschikbaar.

Bekijk duo urnen

In welke omgeving wordt de urn geplaatst?

Een urn kan in verschillende omgevingen worden geplaatst: in een urnennis/urnenmuur/columbarium, uw huis, uw tuin of op een monument op de begraafplaats. Het is van belang dat de urn goed past in de omgeving waarin hij geplaatst wordt. Onze adviseur geeft u graag advies over het materiaal van de urn en welke vormgeving goed bij uw wensen past.

Een urn kopen in de winkel

Een urn kopen voor binnen

Koopt u een urn voor binnen, dan zijn eigenlijk alle materialen mogelijk. Ons uitgebreide assortiment biedt u alle mogelijkheden om een mooie passende urn uit te zoeken.

Een buiten urn kopen

Een urn kopen voor buiten

Het materiaal moet natuurlijk goed bestand zijn tegen de weersomstandigheden. U ziet in assortiment vele modellen, van traditionele vormen en beelden tot natuurlijke urnen.

Een urnmonument kopen

Urnmonument uitzoeken

In een columbarium is het mogelijk dat de urn wordt geplaatst in een nis die afgesloten wordt met een afdekplaat. We maken altijd gratis een uniek ontwerp en/of lay-out voorstel voor u.

Wilt u een traditionele urn of decoratieve urn kopen?

Naast de traditionele vormen ziet u decoratieve urnen die niet herkenbaar zijn als urn, bijvoorbeeld, de vorm van dieren, Boeddha of een kunstwerk. Het is verstandig om vooraf goed na te denken waar uw voorkeur naar uitgaat, de aanschaf van een urn is er een voor jaren.

urnen winkel bekijken en uitzoeken
Grootste urnenassortiment van Nederland
urnen winkel bekijken en uitzoeken
urnen winkel grootste van Nederland

Waar kunt u een urn aanschaffen?

In ons assortiment, die u zowel online als in onze winkel kunt bekijken, ziet u vele bijzondere urnen en sieraden. Wilt u graag iets op maat gemaakt? Onze ontwerpers maken geheel vrijblijvend en gratis een ontwerp voor u.

urnen winkel bekijken en uitzoeken

Een urn kopen via onze urnwebshop

U ziet ons gehele assortiment met urnen in alle stijlen en materialen in onze webshop. Is de urn niet naar wens? U kunt de urn gratis retourneren. De urn wordt dan weer bij u thuis opgehaald.

Bekijk het assortiment urnen
urnen winkel grootste van Nederland

Een urn kopen in onze winkels

In onze prettige showroom, met een rustieke en creatieve sfeer, kunt u rustig en ongedwongen rondkijken. Hier krijgt u de beste indruk van de kleur, de uitstraling en het formaat van de urn. Ook kunt u een urn zelf even oppakken, in uw handen nemen, de details bekijken en de urn met andere urnen vergelijken.

Informatie over onze winkels
urnen winkel bekijken en uitzoeken

Een urn op maat laten ontwerpen

Na uw bezoek aan de winkel en/of inspiratietuin gaan we met wat u mooi vindt en uw ideeën aan de slag. Een urn of urnenmonument ontwerpen doen we samen met u, al schetsend en pratende komen we tot een persoonlijk ontwerp.

Meer informatie over maatwerk

Over Den Hollandsche

Den Hollandsche heeft naast haar eigen webwinkel ook ruim 20 inspiratiewinkels in Nederland waar u een urn kunt kopen. Hier kunt u terecht voor advies bij de aankoop van een urn of vrijblijvende orientatie. Wij worden op Kiyoh beoordeeld met een 9.4.