Informatie over urnen

De mogelijkheden voor het verwerken en bewaren van as worden steeds groter en er komen steeds meer designs in urnen en assieraden. Hier geven wij u zoveel mogelijk informatie over urnen en geven we antwoord op veelgestelde vragen over urnen, asbestemmingen, assieraden en het verwerken van as. Ook vindt u hier meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met het vullen van een urn of assieraad.

Via de onderstaande onderwerpen kunt u eenvoudig de gewenste informatie vinden. Wanneer u graag toch meer informatie of juist advies wilt, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden en kiezen van een persoonlijke en passende manier om uw naaste te gedenken.

Alles over urnen, asbestemmingen en asverwerking

Tips voor het aanschaffen van een urn

Een urn kopen

Informatie over prijzen van urnen

Wat kost een urn?

Waar kunt u een urn laten vullen?

Overzicht inspiratiewinkels

De mogelijkheden van asverwerking

Hoe werkt het?

Asbestemming: Urnen voor in uw huis

Urn in huis

Asbestemming: Urnen voor in uw tuin

Urn in tuin

Asbestemming: Urnenmonument

Bekijk ons aanbod

Asbestemming: Urnenmuur

Meer informatie

Asbestemming: Eigen urn ontwerpen

Hoe werkt het?

Bezoek een winkel

Om u zoveel mogelijk te helpen bij uw keuze zijn onze showrooms voorzien van allerlei voorbeelden en toepassingen van persoonlijke idee├źn.

Omdat er zoveel mogelijk is hebben wij alles overzichtelijk voor u gepresenteerd zodat u geheel vrijblijvend en ongestoord kunt rondkijken. Wanneer er vragen zijn, kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

Overzicht inspiratiewinkels
wat kost een urn prijs urnen decoraties