Bijzondere urnen van glas

Steeds vaker wordt gekozen voor een urn van kristalglas. Een groot deel van onze glazen urnen is vervaardigd van een hoge kwaliteit Bohemia Crystal, een glassoort dat wordt gemaakt in Tsjechiƫ. Een glazen urn kan in bijna iedere vorm en kleur worden vervaardigd. Omdat de glazen urnen handgeblazen en met de hand gedecoreerd worden, is iedere urn een uniek kunstwerk.

Glazen urn: binnen of buiten?

U kunt een glazen urn het beste binnenshuis een plek geven. Glas is duurzaam, maar wel breekbaar. Bovendien hebben veel glazen urnen kleine opstaande randjes waarin vocht kan blijven staan. Wanneer dit vocht bevriest, kan de urn barsten.

Een glazen urn past in ieder interieur

Urnen van glas zijn verkrijgbaar in vele kleurstellingen, ontwerpen, vormen en kunnen voorzien zijn van uiteenlopende decoraties. Door de veelzijdigheid in kleur en vorm zijn glazen urnen stijlvol in vrijwel ieder interieur, of u nu houdt van klassiek, van natuurlijk of modern.

Mini-urnen van glas

Heel bijzonder zijn onze glazen mini-urnen waarin as kan worden ingesloten tijdens het smelt- en stollingsproces. Ook deze urnen worden met de hand gemaakt, waardoor iedere urn uniek is. Wij vertellen u hier graag persoonlijk meer over.

Onderhoud van glazen urnen

Een urn van glas vergt vrijwel geen onderhoud. Wanneer u de urn af en toe voorzichtig afneemt met een zachte doek, is dat voldoende.