Urn van natuursteen

Een urn van natuursteen is er in vele modellen, variërend van eigentijds tot klassiek. Een urn van natuursteen is meestal vervaardigd van graniet, marmer of kalkgesteente. Graniet blijft ook in de buitenlucht jarenlang mooi. Marmer en kalksteen verkleuren iets, wanneer zij buiten worden opgesteld. Daarom adviseren wij altijd marmeren en kalkstenen urnen binnen een plek te geven.

Tekst en afbeeldingen op natuursteen

Op een urn van natuursteen kan in veel gevallen ook tekst worden gezandstraald, en soms zelfs een afbeelding. Dit is afhankelijk van de vorm van de urn. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Sokkels: mooi en functioneel

Een urn van natuursteen kan geplaatst worden op een sokkel(tje). Een sokkel zorgt ervoor dat de urn echt een eigen plek krijgt. De sokkel kan ook nog op een andere manier functioneel zijn. Op een sokkel van natuursteen kan desgewenst tekst worden aangebracht. Denkt u daarbij aan een naam, eventueel geboorte- en overlijdensdatum, en/of een persoonlijke gedenktekst. In onze inspiratiewinkels zijn vele soorten sokkels te bekijken in verschillende afmetingen en met verschillende bewerkingen.

De tint van het natuursteen

Iedere urn van natuursteen heeft een unieke kleur en textuur. Op deze collectie geven we u een zo goed mogelijk beeld van de mogelijkheden. Wilt u toch liever een urn in het echt bekijken? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels, waar u de verschillende vormen en materiaalsoorten kunt bekijken.