Urnen voor in uw tuin

Wanneer een dierbare is overleden, kan een weerbestendige urn buiten in uw eigen tuin worden opgesteld. In uw tuin creëert u zo een bijzondere plek om te gedenken. U kunt de buitenurn in de tuin begraven, of op een sokkel laten plaatsen. Wilt u iets speciaals? In een persoonlijk gesprek gaan we samen al schetsend aan de slag, en zo groeien we naar een persoonlijk ontwerp toe. Hierbij zijn uw wensen en ideeën altijd het uitgangspunt.

Volledige ruimte voor uw eigen wensen en ideeën

Bij plaatsing in eigen tuin hoeft u geen rekening te houden met vooraf opgestelde regels omtrent de afmetingen. De meeste begraafplaatsen stellen namelijk bepaalde eisen aan de afmetingen, en soms zelfs aan het model. In eigen tuin heeft u hier uiteraard niet mee te maken. Er is volledige ruimte voor uw eigen wensen en ideeën.

Urn of as verwerken in een zuil

Verwerking in of op een natuurstenen zuil U kunt ervoor kiezen de as, of de gehele asbus met daarin de as, te verwerken in een zuil. Wij zullen dan in de meeste gevallen een cilindervormige uitsparing maken onderin de zuil. Als u de as liever in een sierurn op de zuil wilt plaatsen, monteren wij de urn stevig voor u vast op de zuil. Zowel de zuil als de urn kunnen wij leveren en op deskundige wijze funderen en plaatsen. Het monument in uw eigen tuin wordt dan op even professionele wijze geplaatst als wanneer het op een begraafplaats had gestaan.

We maken gratis een ontwerp voor u. Uiteraard worden vorm en materiaal van de urn en de zuil op elkaar afgestemd, zodat een harmonieus geheel ontstaat: een mooie en persoonlijke plek om te gedenken. Een plek waar u zich goed bij voelt.

Belettering van de urn of het gedenkteken

Tekst kan op een natuurstenen zuil worden aangebracht, op een glazen plaat, en soms op de urn zelf. De belettering kan ook op een bronzen of RVS plaatje worden verwerkt. Wij hebben vele voorbeelden in onze showroom en showtuin, die u vrijblijvend kunt bezichtigen. Onze adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Wij maken altijd vrijblijvend een beletteringsvoorstel voor u. U ziet dan hoe het monument of de urn eruit komt te zien en kunt alles nog eens goed overdenken.

We geven u graag advies

Er is een steeds grotere behoefte om een gedenkteken een persoonlijke tint te geven. Mensen zijn niet hetzelfde, maar uniek. Tegenwoordig willen we dit graag tot uiting laten komen door onze gevoelens en emoties in het gedenkteken terug te laten komen.

Wij geven u advies en informatie over alle mogelijkheden en ondersteunen u in de keuzes die gemaakt moeten worden.