Over ons

Samen zijn wij Den Hollandsche

“Al ruim 70 jaar creëren wij bijzondere en persoonlijke urnenmonumenten, urnen en gedenktekens. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd.Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.”

Karien van Dijk

over ons den hollandsche urnen karien van dijk

Charlene Brul

Binnendienst en klantcontact bij Den Hollandsche

“Het is fijn om mensen op weg te kunnen helpen bij het vinden van een passende urn of assieraad. Het persoonlijke contact spreekt me hierin erg aan. Ik vind het fijn als mensen mij laten weten dat ze erg blij zijn met hetgeen wat ze voor ze hebt kunnen doen.”

over ons den hollandsche urnen Charlene Brul

Ons team met vakmensen

Wij ontwerpen en vervaardigen gedenktekens, zoals grafmonumenten, kindermonumenten en urnenmonumenten en plaatsen deze zonder extra kosten door heel Nederland, België en het aan Nederland grenzende deel van Duitsland. Dit doen wij met ons team van vakmensen die allemaal veel passie hebben voor hun vak. Hier een greep uit onze mensen.

over ons den Hollandsche urnen ons team met vakmensen

 

Karin Muller

Adviseur

“Het contact met de families beschouw ik als het meest waardevolle in mijn werk. Goed luisteren naar wat zij willen en zoeken. Het juist vertalen van hun wensen in een gedenkteken dat hen een goed gevoel geeft – ondanks het verlies dat zij geleden hebben – vind ik belangrijk.”

over ons den Hollandsche gedenktekens ons team met vakmensen