Mini urn

Een mini urn is een kleine urn waarin een kleine hoeveelheid as kan worden bewaard. Door toepassing van één of meer kleinere urnen kan de as worden bewaard door meerdere nabestaanden. Vaak wordt dit als prettig ervaren, omdat zo ieder een eigen gedenkplek thuis kan creëren. Ook wanneer u de as wilt verstrooien en daarnaast een klein deel wilt bewaren, kunt u kiezen voor een een kleine urn.

Mini urnen met waxinelichthouder

Een aantal van deze urnen is speciaal ontworpen om een lichtje in te kunnen laten branden. Deze kleinere urnen zijn dan voorzien van een waxinelichthouder. Op bijzondere dagen, of gewoon wanneer u daar de behoefte toe voelt. U kunt in deze kleine urn een waxinelichtje plaatsen, of een lampje.

Mini urnen met een hart of vlinder

Voor een kleine urn is symbolische vorm zoals een hart of vlinder een fraaie en betekenisvolle decoratie. Zo staat het hart voor de liefde voor iemand. De vlinder kan zelfs meerdere betekenissen hebben. De onsterfelijke ziel en de kortstondigheid van het leven zijn belangrijke symbolische betekenissen van de vlinder. Ook staat de vlinder symbool voor de drie fases van de menselijke ziel: leven, dood en wederopstanding.

Een mini urn van keramiek of RVS

Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment mini urnen. Vooral in natuursteen, RVS, messing en keramiek zijn veel modellen verkrijgbaar, maar ook in verrassende materialen zoals zijde.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een kleine urn hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.