Bezoek onze inspiratiewinkels

In onze inspiratiewinkels vind u een brede collectie met urnen die u kunt bekijken en vasthouden. Onze adviseurs helpen u graag met vragen die u heeft.

Vind een winkel bij u in de buurt

Klantenservice

Wij helpen u graag

Vind eenvoudig en snel het antwoord op uw vragen! Komt u er niet uit? Graag geven wij telefonisch antwoord op uw vragen of via onderstaand contactformulier.


Persoonlijk advies nodig?

Bel met: 0481 – 371 333 ma t/m vr. 9:00 – 17:30

Stel uw vraag
Urnen klantenservice charlene brul

Wat kunt u verwachten bij een bezoek aan onze inspiratiewinkels?

Om u zoveel mogelijk te helpen bij uw keuze zijn onze showrooms voorzien van allerlei voorbeelden en toepassingen van persoonlijke ideeën. Omdat er zoveel mogelijk is hebben wij alles overzichtelijk voor u gepresenteerd zodat u geheel vrijblijvend en ongestoord kunt rondkijken. Wanneer er vragen zijn, kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen.

urnen winkel bekijken en uitzoeken

Binnen en buitenurnen

In ons uitgebreide assortiment met urnen vindt u urnen in verschillende materialen die u zowel binnen als buiten kunt plaatsen.

urnen winkel bekijken en uitzoeken

Persoonlijke tekst en afbeeldingen

Het aanbrengen van een afbeelding is in vele gevallen mogelijk, maar dit is afhankelijk van de vorm van de urn en het materiaal waar de urn van is gemaakt. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

urnen winkel bekijken en uitzoeken

Urnen van natuurlijk tot modern

In onze winkel ziet u een compleet assortiment urnen met meer dan 10 verschillende materiaalsoorten van natuurlijk tot modern.

Bewuste keuzes maken

In onze showrooms, met een rustieke en creatieve sfeer, kunt u rustig en ongedwongen rondkijken. Hier krijgt u de beste indruk van de kleur, de uitstraling en het formaat van de urn. Ook kunt u een urn zelf even oppakken, in uw handen nemen en de details bekijken.

Door de verschillende urnen naast elkaar te zetten kunt u goed bekijken welke urn u het meeste aanspreekt zodat u een keuze kunt maken.

urnenwinkel den hollandsche gedenktekens urn kopen en advies

Veel keuze in onze winkels

Het kopen van een urn is erg persoonlijk, er is niet één model die voor iedereen geschikt zal zijn. Vandaar ook dat u bij het bezoek aan een van onze urnenwinkels veel verschillende modellen ziet, zodat u altijd wel een mooie urn vindt die u mooi en passend vindt.

urnen winkel kunstenaar bijzondere design urnen

Heel veel voorbeelden

Ons doel is u zoveel mogelijk voorbeelden in het echt te laten zien. Dit achten wij van groot belang omdat de keuze voor een urn een blijvende keuze is voor jaren.

urnen winkel kunstenaar bijzondere design urnen

Wat vindt u mooi?

Het uitkiezen van een urn is een persoonlijke aangelegenheid. Omdat we u vele voorbeelden laten zien kunt u goed ontdekken wat u mooi en goed vindt passen bij de overledene en de omgeving waarin u de urn wilt plaatsen.

urnen winkel rvs hart urn

Een mooie urn uitzoeken

Het uitkiezen van een urn is een persoonlijke aangelegenheid. In onze inspiratiewinkels ziet u urnen van natuursteen, glas, RVS, keramiek en vele andere materialen in het echt. De urnen hebben allen een eigen uitstraling, van traditioneel en klassiek tot ecologisch of modern.

urnen winkel bekijken en uitzoeken

Decoratieve urnen

Naast de traditionele vormen ziet u decoratieve urnen die niet herkenbaar zijn als urn, bijvoorbeeld, de vorm van dieren, Boeddha of een kunstwerk.

urnen winkel bekijken en uitzoeken

Ons gehele assortiment

In onze urnenwinkels krijgt u de beste indruk van ons gehele assortiment. U kunt zo het beste beoordelen wat u goed vindt passen bij de overledene en de omgeving waar u de urn wilt plaatsen.

urnen winkel bekijken en uitzoeken

Mini-, duo-, kinder-, beelden-, speciale en traditionele urnen

In ons assortiment ziet u alle soorten urnen. We helpen u graag bij het creëren van een mooi plekje waar de uitgezochte urn in harmonie kan worden geplaatst.