Kinderurnen

In het assortiment bieden wij ook een speciale collectie met urnen voor een kind. De collectie bevat urnen die uitgevoerd zijn in zachtere kleuren en hebben veelal vormen of afbeeldingen van hartjes, vlinders, bloemen of knuffelbeertjes.

Kinderurnen

Baby urn met een beertje of twee handen

Voor een baby urn is zorgzaamheid of geborgenheid een passend thema. Een zachte en vriendelijke teddybeer straalt dit gevoel ook uit. Daarom is op een baby urn of een kinderurn vaak een teddybeer afgebeeld. Een ander beeld dat ook op een heel treffende manier geborgenheid of zelfs liefde uitstraalt is een beeltenis van twee handen die het kind beschermen. Naast deze beeltenissen bieden wij ook bijzondere urnen met een vlinder of hart. Deze urnen kunt u vinden in onder meer onze collectie mini-urnen.

Kinderurn: binnen of buiten?

Afhankelijk van het materiaal van de kinderurn kunt u deze binnen of buiten plaatsen. Het is wel belangrijk hiermee rekening te houden bij uw keuze. De meeste houten urnen kunt u beter niet in de buitenlucht bewaren, omdat dit ten koste gaat van de duurzaamheid. Materialen als RVS of brons kunt u probleemloos buiten plaatsen. Wel adviseren wij u in dat geval de urn goed te verankeren op bijvoorbeeld een sokkel. Bovendien wanneer u zeker wilt weten of de door u gekozen kinderurn ook geschikt is voor buiten, dan kunt u dat gerust aan ons vragen.