Dieren urnen

Bent u op zoek naar een dieren urn (dierenurn)? Den Hollandsche heeft een groot assortiment dieren urnen. Huisdieren nemen een belangrijke plek in ons leven in. Voor veel mensen is het een maatje, speelkameraad of trouwe vriend. Daarom is het dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen een dierenurn willen doen om hun overleden huisdier op een speciale manier te willen gedenken. Met een dieren urn kunt u de as van uw huisdier op een mooie plek bewaren.

Keramische dierenurn met poot - Kobalt blauw Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Beige grey Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Craquelle Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Groen Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Mat zwart Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Oil Green melange Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Sand Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Transparant Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Wit Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Zwart Bekijk product

Dieren urn in verschillende materialen

U vindt in ons assortiment veel verschillende stijlen dieren urnen. Afhankelijk van het type dieren urn, kunnen deze binnen of buiten kunnen worden geplaatst. We hebben urnen die gemaakt zijn van verschillende materialen. Ook vindt u in deze collectie veel soorten dieren urnen zoals een dieren met een kaarsje , goedkope dieren urnen, messing en biologische dieren urnen.

Hoeveel as komt er vrij bij de crematie van uw huisdier?

Gewicht Inhoud
tot 1 kilo 0,15 liter
tot 8 kilo 0,5 liter
tot 12 kilo 1,5 liter
tot 20 kilo 1,5 liter
tot 40 kilo 2,0 liter
tot 60 kilo 3,0 liter
> 60 kilo 4,0 liter

Decoratie op een dieren urn?

Vaak ziet u een urn met b.v. een hondenpoot. Hierdoor past de urn vanwege de symboliek nog beter bij het huisdier. Toch zijn bijna alle urnen geschikt als dierenurn rekening houdende met de inhoud van de urn. Urnen voor volwassen zijn namelijk te groot. We hebben in het assortiment namelijk veel urnen die geen specifieke honden- of katten decoraties hebben. Ook biedt deze collectie dierenurnen in veel verschillende stijlen. Hierdoor kunt u altijd een urn vinden die goed past bij uw huisdier, persoonlijke voorkeur of bij uw inrichting van uw woning.

Dierenurn met naam

Sommige urnen kunnen voorzien worden van een gravure, bijvoorbeeld messing urnen. Hierdoor is het mogelijk om een dieren urn met naam te maken. Ook ontwerpt Den Hollandsche dierenurnen op maat van bijvoorbeeld natuursteen, versteend hout. Voor een maatwerk is het verstandig om een afspraak te maken in één van onze winkels.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een dieren urn hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.