Dieren urnen

Bent u op zoek naar een dieren urn? Den Hollandsche heeft een groot assortiment dierenurnen. Huisdieren nemen een belangrijke plek in ons leven in. Voor veel mensen is het een maatje, speelkameraad of trouwe vriend. Daarom is het dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen iets willen doen om hun overleden huisdier op een speciale manier te willen gedenken. Met een dierenurn kunt u de as van uw huisdier op een mooie plek bewaren.

Dierenurn in verschillende materialen

U vindt in ons assortiment veel verschillende stijlen dierenurnen. Afhankelijk van het type dieren urn, kunnen deze binnen of buiten kunnen worden geplaatst. We hebben urnen die gemaakt zijn van verschillende materialen. Ook vindt u in deze collectie dierenurnen van glas, keramiek, messing en biologische dierenurnen.

Decoratie op een dierenurn

Veel dieren urnen bevatten vaak pootafdrukken. Hierdoor past de urn vanwege de symboliek nog beter bij het huisdier. Hoewel u vaak een honden urn of een katten urn zult tegenkomen in het assortiment, kunnen wij ook een passende dieren urn bieden voor elk ander huisdier. We hebben in het assortiment namelijk ook veel urnen die geen specifieke honden- of katten decoraties hebben. Ook biedt deze collectie dierenurnen in veel verschillende stijlen. Hierdoor kunt u altijd een urn vinden die goed past bij uw huisdier, persoonlijke voorkeur of bij uw inrichting van uw woning.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een dieren urn hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.