Dierenurnen

Huisdieren nemen een belangrijke plek in ons leven in. Voor veel mensen is het een maatje, speelkameraad of trouwe vriend. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen iets willen doen om hun overleden huisdier op een speciale manier te willen herinneren. Met een dierenurn kunt u de as van uw huisdier op een mooie plek bewaren.

Dierenurn in verschillende materialen

U vindt in ons assortiment veel verschillende stijlen dierenurnen die, afhankelijk van het type urn, binnen of buiten kunnen worden geplaatst. We hebben bovendien urnen die gemaakt zijn van verschillende metaalsoorten, zoals: koper, messing en aluminium. Ook vindt u in deze collectie dierenurnen van glas, keramiek, glasfiber en biologisch afbreekbaar materiaal.

Decoratie op een dierenurn

Veel dierenurnen zijn gedecoreerd met figuren of silhouetten van dieren of pootafdrukken, zo past de urn qua symboliek nog beter bij het huisdier. Hoewel u veelal een honden urn of een katten urn zult tegenkomen in het assortiment, kunnen wij ook een passende dierenurn bieden voor elk ander huisdier. We hebben in het assortiment namelijk ook veel urnen die geen specifieke honden- of katten decoraties hebben. Bovenal biedt deze collectie dierenurnen in veel verschillende stijlen, zodat u altijd een urn vindt dat goed past bij uw huisdier, persoonlijke voorkeur of bij uw interieur.