Dieren urnen

Bent u op zoek naar een dieren urn (huisdier urn)? Den Hollandsche heeft een groot assortiment dierenurnen, zoals honden urnen en poezen urnen. Huisdieren nemen een belangrijke plek in ons leven in. Voor veel mensen is het een maatje, speelkameraad of trouwe vriend. Daarom is het dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen iets willen doen om hun overleden huisdier op een speciale manier te willen gedenken. Met een dierenurn kunt u de as van uw huisdier op een mooie plek bewaren.

Dierenurn in verschillende materialen

U vindt in ons assortiment veel verschillende stijlen dierenurnen. Afhankelijk van het type dieren urn, kunnen deze binnen of buiten kunnen worden geplaatst. We hebben urnen die gemaakt zijn van verschillende materialen. Ook vindt u in deze collectie veel soorten dierenurnen zoals een dieren met een kaarsje , goedkope urnen voor honden of katten, messing en biologische dierenurnen.

Hoeveel as komt er vrij bij de crematie van uw huisdier?

Gewicht Inhoud
tot 1 kilo 0,15 liter
tot 8 kilo 0,5 liter
tot 1 kilo 0,15 liter
tot 12 kilo 1,5 liter
tot 20 kilo 1,5 liter
tot 40 kilo 2,0 liter
tot 60 kilo 3,0 liter
> 60 kilo 4,0 liter

Decoratie op een dierenurn

Vaak ziet u een urn met b.v. een hondenpoot. Hierdoor past de urn vanwege de symboliek nog beter bij het huisdier. Hoewel u vaak een honden urn of een katten urn zult tegenkomen in het assortiment, kunnen wij ook een passende dieren urn bieden voor elk ander huisdier. We hebben in het assortiment namelijk ook veel urnen die geen specifieke honden- of katten decoraties hebben. Ook biedt deze collectie dierenurnen in veel verschillende stijlen. Hierdoor kunt u altijd een urn vinden die goed past bij uw huisdier, persoonlijke voorkeur of bij uw inrichting van uw woning.

Honden of kattenurn met naam

Sommige urnen kunnen voorzien worden van een gravure, bijvoorbeeld messing urnen. Hierdoor is het mogelijk om b.v. een hondenurn met naam te maken. Ook ontwerpt Den Hollandsche dierenurnen op maat van bijvoorbeeld natuursteen, versteend hout. Voor een maatwerk is het verstandig om een afspraak te maken in één van onze winkels.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een dieren urn hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.