Urn in huisUrnen voor binnen

Een urn wordt meestal opgesteld in uw eigen omgeving: bij u thuis. U kunt de urn daar een mooie, passende plaats geven en een persoonlijke gedenkplek creƫren. Er zijn urnen in vele modellen. De meer klassiek vormgegeven urnen zijn zorgvuldig en met gevoel voor schoonheid gemaakt. Decoraties worden vaak met de hand aangebracht, waardoor een unieke urn ontstaat. Er zijn fraaie urnen in vele stijlen, van klassiek tot modern en eigentijds. Een kunstenaarsurn zal vaak niet eens herkenbaar zijn als urn, maar vormt een waar kunstobject.

urnenmuur columbarium

Foto uit onze winkels

urnenmuur columbarium

Foto uit onze winkels

urnenmuur columbarium

Foto uit onze winkels

Belettering, decoraties en afbeeldingen

Op een urn kan in veel gevallen tekst worden aangebracht. Afhankelijk van het materiaal kan de tekst handmatig worden geschilderd, gezandstraald of worden gegraveerd. Op een urn van RVS bijvoorbeeld kan de tekst worden gelaserd. Deze techniek geeft zeer duurzame resultaten. Het aanbrengen van een afbeelding of decoratie is in vele gevallen mogelijk maar dit is afhankelijk van de vorm van de urn.

Urn op sokkel of op zuil

Een sokkel of zuil tilt de urn als het ware uit zijn omgeving omhoog, en geeft de urn echt een eigen plek. Op een sokkel of zuil van natuursteen kan tekst worden aangebracht, een afbeelding en/of een foto. Zo ontstaat een stijlvolle herdenkingsplaats in uw eigen huis. Wij kunnen dit geheel voor u regelen en onze adviseurs vertellen u er graag meer over. In onze showroom zijn vele modellen van zuilen en sokkels in het echt te bezichtigen.

Bekijk al onze collecties in het echt

In onze winkels staan al onze collecties met urnen opgesteld, waaronder een selectie kunstenaarsurnen. Komt u gerust langs om ons assortiment vrijblijvend te bezichtigen. Heeft u belangstelling voor een van de urnen, dan vertellen wij u er graag meer over.