Urn voor uw hond

Op zoek naar een urn voor uw hond? Onze collectie met honden urnen bestaat uit een assortiment van urnen die binnen of buiten geplaatst kunnen worden. Doordat de hondenurnen in veel verschillende kleuren en stijlen geleverd kunnen worden bieden wij u de mogelijkheid om een passende urn uit te zoeken die zowel goed bij uw hond past als in de omgeving waarin deze geplaatst gaat worden.

Hondenurn in verschillende materialen

U vindt in ons assortiment veel verschillende stijlen hondenurnen die, afhankelijk van het type urn, binnen of buiten kunnen worden geplaatst. We hebben bovendien urnen die gemaakt zijn van verschillende metaalsoorten, zoals: koper, messing en aluminium. Ook vindt u in deze collectie hondenurnen van glas, keramiek, glasfiber en biologisch afbreekbaar materiaal.

Decoratie op een urn

Veel honden urnen zijn gedecoreerd met figuren of silhouetten van pootafdrukken van een hond, zo past de urn qua symboliek nog beter bij het huisdier. We hebben in het assortiment namelijk ook veel dierenurnen die geen specifieke honden- of katten decoraties hebben maar wel dienst kunnen doen als honden urn. Bovenal biedt deze collectie hondenurnen in veel verschillende stijlen, zodat u altijd een urn vindt dat goed past bij uw hond, persoonlijke voorkeur of bij uw interieur.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een urn of assierraad hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.