Duo urnen

Steeds meer mensen voelen de sterke behoefte om ook na een crematie verbonden te blijven. Door door te kiezen voor een urn voor twee personen (duo-urn), kan deze wens worden gerealiseerd. In een duo-urn is voldoende ruimte om de as van twee personen te bewaren, dankzij de twee gescheiden compartimenten voor de as.

Assortiment Duo Urnen

Duo urnen in diverse stijlen

Ons assortiment duo-urnen bestaat voor een groot deel uit urnen met een moderne of abstracte vormgeving. Deze urnen voor twee personen worden veelal met de hand vervaardigd en zijn daarmee uniek. De meeste exemplaren zijn gemaakt van keramiek, maar deze collectie bevat ook urnen van brons, messing en RVS.

Op een zuil of dressoir

Een duo-urn is door zijn ontwerp en omvang een object dat heel goed tot zijn recht komt op een zuil of sokkel. Hierdoor krijgt de urn nog meer de uitstraling van een kunstwerk voor binnen of buiten, maar dan wel een kunstwerk met een heel persoonlijke betekenis.

Ook op een kastje of een dressoir komen de meeste duo-urnen ook goed tot hun recht. Echter, omdat deze exemplaren gemiddeld iets groter zijn dan urnen voor één persoon, is het goed om vooraf te bekijken waar u voldoende ruimte heeft om de urn te plaatsen.