Goedkope mini urnen

Het assortiment bestaat uit betaalbare urnen die van hoogwaardige kwaliteit gemaakt zijn. De prijs wordt bepaald door factoren zoals het soort materiaal, de afmetingen en bewerkingen. In deze collectie hebben we rekening gehouden met deze factoren zodat de prijs niet nadelig wordt beïnvloed. Een kleine goedkope urn begint vanaf 50,- tot ongeveer 150,-.

Goedkope mini urn

Goedkope miniuren

De goedkopere miniurnen zijn niet slechter of van minder kwaliteit dan de andere urnen. De goedkopere urnen collectie bestaat uit urnen die voordelig zijn ingekocht, gemaakt zijn van mindere dure materialen en/of uit urnen waar geen kostbare bewerkingen zijn toegepast.

Maatwerk mini urnen

Bent u opzoek naar een (mini) urn die op maat gemaakt wordt? Geheel vrijblijvend kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs. Heeft u een idee of ontwerp in gedachte? Uw ideeën en wensen staan centraal bij het ontwerp. Op basis hiervan wordt samen met de adviseur een kosteloos ontwerp tot stand gebracht.

Bekijk de mogelijkheden

Meer informatie

Heeft u vragen over ons assortiment, een specifieke urn of onze service? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. U vindt hier de contactgegevens en de adressen van onze inspiratiewinkels.

Contactgegevens en inspiratiewinkels

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een urn of assieraad hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.