Hartvormige mini urnen

Deze collectie bestaat enkel uit mini urnen waarbij de symboliek van een hart centraal staat. De schoonheid van een hartvormige urn symboliseert de liefdevolle herinneringen van uw dierbare. De kleine urnen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen zoals messing, keramiek en glas.

mini urnen hartvormig of met hartje

Maatwerk mini urnen

Bent u opzoek naar een (mini) urn die op maat gemaakt wordt? Geheel vrijblijvend kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs. Heeft u een idee of ontwerp in gedachte? Uw ideeën en wensen staan centraal bij het ontwerp. Op basis hiervan wordt samen met de adviseur een kosteloos ontwerp tot stand gebracht.

Bekijk de mogelijkheden

Meer informatie

Heeft u vragen over ons assortiment, een specifieke urn of onze service? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. U vindt hier de contactgegevens en de adressen van onze inspiratiewinkels.

Contactgegevens en inspiratiewinkels

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een urn of assieraad hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.

Symbolische betekenis

Het hart heeft in veel culturen een symbolische betekenis. Een wereldwijde betekenis van het hart is symbool van de liefde dat sinds de middeleeuwen in zwang is.