PERSBERICHT LoveurnsLoveUrns®-collectie nu verkrijgbaar via Den Hollandsche

Sinds 1 oktober is de uitgebreide collectie van LoveUrns® in Nederland weer beschikbaar en kunnen de producten worden besteld via Den Hollandsche. “Door de samenwerking met LoveUrns® zorgen we dat er nu nog meer mogelijkheden komen voor families op het gebied van as-gedenken”, vertelt Wim ter Steege, directeur van Den Hollandsche.

LoveUrns Den Hollandsche Gedenktekens

Nieuw distributiecentrum in Bladel

“Vanwege de groei in bestellingen vanuit Europa en onze wens om onze service in Nederland te blijven verbeteren, hebben wij een nieuw distributiecentrum in Bladel, Noord-Brabant geopend. Door de samenwerking met Den Hollandsche is het mogelijk om de Nederlandse klant sneller van dienst te zijn en een betere service te bieden”, aldus Naseem Khan van LoveUrns®.”

Over Den Hollandsche

Den Hollandsche heeft als doel om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld van gedenken en het rouwproces van nabestaanden. Ze zijn al 80 jaar lang gespecialiseerd in persoonlijke en bijzondere grafmonumenten, urnmonumenten en urnen, waarbij de wensen en behoeften van de nabestaanden centraal staan. Er wordt veel aandacht besteed aan inspiratie en informatie over gedenken en herinneren, wat steun geeft bij het maken de keuze voor een tastbare herinnering.

Beschikbaarheid

Met ingang van 1 oktober is de nieuwe LoveUrns®-collectie via Den Hollandsche verkrijgbaar. Via Yvette den Hartog, het aanspreekpunt voor as-gedenken, is het onder meer mogelijk om de nieuwe LoveUrns®-brochure op te vragen. Ook kunt u bij haar terecht voor vragen over showroomcollecties.

grafmonumenten den hollandsche contact
085 – 303 57 76

“Heeft u vragen over het assortiment en de mogelijkheden om LoveUrns® te verkopen? Ik geef graag antwoord op uw vragen.” – Yvette den Hartog, Category manager