Assieraden

Assieraden, of as sieraden, waarin as verwerkt wordt, bieden u de mogelijkheid om de nagedachtenis aan de overledene altijd dichtbij u te hebben. Deze as sieraden zijn vaak uitgevoerd in verschillende stijlen en leverbaar in goud, zilver en metaal, zodat u altijd een assieraad vindt dat bij u past. Voorbeelden van assieraden zijn asringen, ashangers en asarmbanden. Ook kunnen wij exclusief in Nederland asdiamanten van Algordanza leveren.

Assieraden met asring

In het assortiment asringen heeft u de keuze uit een aantal hoogwaardige materialen. Zo bevat de collectie asringen met goud, zilver, staal en zelfs enkele modellen met keramiek.

Bekijk asringen

Assieraden met asarmband

De collectie varieert van ingetogen zilveren asarmbanden tot sierlijke armbanden met ingelegde Zirkonia stenen. Ook bevat de collectie wat meer stoere asarmbanden.

Bekijk asarmbanden

Assieraden van een asdiamant

Een asdiamant is een symbool van liefde, verbondenheid en waardering. Het is een blijvende en tastbare herinnering, een erfstuk voor vele generaties.

Bekijk asdiamanten

Assieraden met ashangers

Wilt u uw dierbare altijd bij u dragen in de vorm van een ingetogen, of juist heel uitgesproken sieraad? Dan is een ashanger misschien wel een heel passende manier om dit te doen.

Bekijk de collectie

Assieraden met asketting

Nadat u een mooie ashanger of hanger voor een vingerafdruk heeft uitgezocht kunt u meteen een bijpassende collier uitzoeken die past bij de gekozen ashanger.

Bekijk askettingen

Vingerafdruk sieraden

Een bijzonder en persoonlijk aandenken is om een vingerafdruk van uw geliefde, kind, vader of moeder aan te laten brengen in een vingerafdruk sieraad van goud, zilver of staal.

Bekijk vingerafdruk sieraden

Hoeveel as heb je nodig voor een assieraad?

Voor het vullen van een assieraad is een symbolische hoeveelheid as nodig. De inhoud van een gewone urn is vaak ongeveer 3 tot 3,5 liter, een mini urn ongeveer 0,5 liter. Voor een assieraad is vaak maar een paar gram nodig. Dit komt omdat in het sieraad vaak weinig ruimte is om as in te verwerken. Dit is vaak een klein compartiment in het sieraad. Soms wordt de as zichtbaar op het sieraad verwerkt door deze te mengen met hars.

Waar kun je assieraden kopen?

Een assieraad kopen bij via onze webshop. Hier vind u een breed aanbod van diverse sieraden in diverse prijsklassen. In ons assortiment vindt u sieraden met as- en vingerafdruksieraden in verschillende prijsklassen, van de wat lager geprijsde, betaalbare assieraden tot exclusieve assieraden.

In welke prijsklasse u ook iets zoekt, alle assieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van staal, zilver of goud. Deze kwaliteit is belangrijk, omdat een een mooi sieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. Een asring of ashanger zien we dan ook niet als een rouwsieraad, maar eerder als een herinneringsieraad of herdenkingsieraad. De prijs van een assieraad kan ook fluctueren als gevolg van wisselende zilver- en goudprijzen. We houden onze prijzen zoveel mogelijk actueel waardoor u verzekerd bent van de juiste prijs.

Meer informatie

Heeft u vragen over ons assortiment, een specifieke assieraad of onze service? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. U vindt hier de contactgegevens en de adressen van onze inspiratiewinkels.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een urn of assieraad hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.

Hulp nodig bij de aanschaf van een urn?

Wij helpen u graag

Komt u er niet uit? Graag geven wij telefonisch antwoord op uw vragen over onze mooie urnen of via onderstaand contactformulier.


Persoonlijk advies nodig?

Bel met: 0481 – 371 333 ma t/m vr. 9:00 – 17:30

Stel uw vraag
Den Hollandsche urnen klantenservice