Atos urnen

De Atos urn is een eigen urnenlijn van Den Hollandsche. De collectie is ontworpen naar de behoefte van nabestaanden om de as van hun dierbare te bewaren in een esthetisch vormgegeven urn die niet direct als een urn herkenbaar is. Om de urn extra persoonlijk te maken kunnen we de kleur, het materiaal en de afmeting samen met u afstemmen en is het mogelijk om een persoonlijke tekst en decoratie toe te voegen.

Atos maatwerk urn
Atos urn Marmer - Atos Bianco Piccolo - 0,098L Bekijk product
Bekijk product
Atos urn Marmer - Atos Marrone Piccolo - 0,098L Bekijk product
Atos urn Marmer - Atos Pietra Piccolo - 0,098L Bekijk product
Atos urn Marmer - Atos Verde Piccolo - 0,098L Bekijk product
Atos urn natuursteen - Atos Bianco Medio - 0,54l Bekijk product
Atos urn natuursteen - Atos Grigio Medio - 0,54l Bekijk product
Atos urn natuursteen - Atos Nero Medio - 0,54l Bekijk product
Atos urn natuursteen - Atos Pietra Medio - 0,54l Bekijk product
Atos urn natuursteen - Atos Verde Medio - 0,54l Bekijk product

Laat het natuursteen spreken

Natuursteen is miljoenen jaren oud en heeft van zichzelf al veel karakter. Om dit karakter zoveel mogelijk te behouden is er gekozen voor een abstracte vorm die geen afbreuk doet aan de kracht van het materiaal an sich. Laat het natuursteen spreken. De prachtige kleurschakeringen zijn op deze manier optimaal te bewonderen. Elk van de 8 soorten natuursteen heeft zijn of haar eigen bijpassende bewerking gekregen. Van ruw gevlamd tot gepolijst. De Atos urn is vernoemd naar Kratos, de God die kracht personifieert.

Praktisch

De Atos urn wordt op eenvoudige wijze aan de onderzijde afgesloten. Op deze manier doet de deksel geen afbreuk aan het ontwerp. Tevens zorgt de deksel ervoor dat de urn iets omhoog komt waardoor deze een slagschaduw afgeeft op het onderliggende materiaal. Alle urnen kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Mocht er vuil op de urn komen dan kan dit met water en een afwasborstel worden verwijderd.

Maatwerk

Desgewenst kunt u de urn persoonlijker maken. In onze winkels, verspreid door het land, kunt u samen met onze ontwerpers de urn aanpassen in formaat, materiaal en afwerking. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld in hetzelfde materiaal een sokkel of een zuil toe te voegen. Ook het toevoegen van een tekst of een afbeelding behoort tot de mogelijkheden. Eigenlijk is alles mogelijk. Onze ontwerpers helpen u met het maken van de juiste keuzes.