Katten urn

Het zoeken van een urn voor uw kat is niet makkelijk. We hopen dat we u met ons uitgebreide assortiment katten urnen kunnen helpen bij de aanschaf van een mooie en geschikte katten urn. Om het zoeken makkelijker te maken hebben we een groot assortiment kattenurnen die zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. De verschillende stijlen zorgen ervoor we voor elke omgeving wel een passende urn in ons assortiment hebben. Uiteraard is het belangrijkste dat de urn zowel bij u als bij uw overleden kat past.

Kattenurn in verschillende materialen

U vindt in ons assortiment veel verschillende stijlen kattennurnen die, afhankelijk van het type urn, binnen of buiten kunnen worden geplaatst. We hebben bovendien urnen die gemaakt zijn van verschillende metaalsoorten, zoals: koper, messing en aluminium. Ook vindt u in deze collectie kattenurnen van glas, keramiek, glasfiber en biologisch afbreekbaar materiaal.

Kattenurn met decoratie

Veel katten urnen zijn gedecoreerd met figuren of silhouetten van katten of pootafdrukken, zo past de urn qua symboliek nog beter bij het huisdier. Hoewel u veelal een honden urn of een katten urn zult tegenkomen in het assortiment, kunnen wij ook een passende kattennurn bieden voor elk ander huisdier. We hebben in het assortiment namelijk ook veel urnen die geen specifieke honden- of katten decoraties hebben. Bovenal biedt deze collectie kattennurnen in veel verschillende stijlen, zodat u altijd een urn vindt dat goed past bij uw huisdier, persoonlijke voorkeur of bij uw interieur.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een urn of assierraad hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.