Urn kat, een bijzondere herinnering aan uw huisdier

Het zoeken van een urn voor uw kat is niet makkelijk. We hopen dat we u met ons uitgebreide assortiment katten urnen kunnen helpen bij de aanschaf van een mooie en geschikte katten urn. Om het zoeken makkelijker te maken hebben we een groot assortiment kattenurnen die zowel binnen als buiten geplaatst kunnen worden. De verschillende stijlen zorgen ervoor we voor elke omgeving wel een passende urn in ons assortiment hebben. Uiteraard is het belangrijkste dat de urn zowel bij u als bij uw overleden kat past.

Keramische dierenurn met poot - Kobalt blauw Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Beige grey Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Craquelle Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Groen Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Mat zwart Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Sand Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Transparant Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Wit Bekijk product
Keramische dierenurn met poot - Zwart Bekijk product

Katten urn in verschillende materialen

U vindt in ons assortiment veel verschillende stijlen kattenurn die, afhankelijk van het type urn, binnen of buiten kunnen worden geplaatst. We hebben bovendien urnen die gemaakt zijn van verschillende metaalsoorten, zoals: koper, messing en aluminium. Ook vindt u in deze collectie kattenurnen van glas, keramiek, glasfiber en biologisch afbreekbaar materiaal.

Hoe groot moet een urn voor een kat zijn?

Gewicht Inhoud
tot 1 kilo 0,15 liter
tot 8 kilo 0,5 liter
tot 1 kilo 0,15 liter
tot 12 kilo 1,5 liter

Wat kost een urn voor een kat?

De kosten van een urn voor een kat zijn erg uiteenlopend. De verschillende factoren die een rol spelen bij de prijs van een kattenurn zijn de grootte van de urn, het materiaal en de uitvoering. Ons assortiment bestaat een kleine selectie betaalbare urnen specifiek voor huisdieren, maar ook reguliere mini urnen en keepsakes zijn erg geschikt om dienst te doen als kattenurn. De prijs van een standaard urn begint bij ongeveer 60 euro.

Decoratie op een katten urn

Veel katten urnen zijn gedecoreerd met figuren of silhouetten van pootafdrukken van een kat, zo past de urn qua symboliek nog beter bij het huisdier. We hebben in het assortiment namelijk ook veel dierenurnen die geen specifieke kattendecoraties hebben maar wel dienst kunnen doen als katten urn. Bovenal biedt deze collectie kattenurnen in veel verschillende stijlen, zodat u altijd een urn vindt dat goed past bij uw kat, persoonlijke voorkeur of bij uw interieur.

Mini urnen, ook geschikt als urn voor uw kat

Omdat er na de crematie van uw kat gemiddeld 1,5 liter as vrijkomt, zijn mini urnen of keepsakes ook erg geschikt als herinnering aan uw trouwe huisdier. Hierdoor kunt u kiezen uit een brede selectie van urnen in verschillende uitvoeringen en materialen. Zo kunt u kiezen uit urnen van b.v. hout, natuursteen of messing.

Assieraden, uw kat altijd dichtbij

Wilt u uw huisdier altijd dichtbij u dragen? Dan is een assieraad een mooie manier om dit te doen. In b.v. een ashanger kunt u een klein beetje as bewaren en dit om uw nek hangen. Ook is het mogelijk om een beetje as te verwerken in een ring of as armband. Dit kan door de as in het sieraad te verwerken door middel van hars of in een klein compartiment in het sieraad. In veel gevallen kunt u de as zelf aanbrengen. Als er as in hars verwerkt dient te worden zullen wij contact met u opnemen om een klein beetje as op te sturen. Na verwerking ontvangt u het sieraad thuis.

Bent u op zoek naar echt iets bijzonders? Dan is een asdiamant misschien een bijzondere herinnering. Een asdiamant is een échte diamant die gemaakt wordt uit de as van uw huisdier. Binnen enkele maanden groeit deze uit tot een prachtige diamant. Meer informatie over onze asdiamanten

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een urn of assierraad hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.