RVS urnen voor zowel binnen als buitenTe plaatsen in uw eigen tuin, op een urnenveld, op de begraafplaats of binnen bij u thuis

Ambachtelijke gemaakte RVS bloemen urnen

Onze fraaie collectie met ambachtelijke gemaakte RVS bloemen urnen bestaat uit tulpen, rozen, margrieten en een bloemknop.

De urnen worden op een ambachtelijk wijze door een kunstenaar vervaardigd en hebben hierdoor een bijzondere en unieke uitstraling.

Gekleurde RVS urnen

De bloemen urnen worden extra bijzonder door deze van een kleur te voorzien. We bieden u de mogelijkheid om de bloemen urnen in iedere gewenste kleur te laten poedercoaten.

RVS urnen bloemen

Margriet (links) en Tulp (rechts) – uit onze collectie met RVS bloemen urnen

buiten urnen brons inspiratietuin

Bloemknop – uit onze collectie met RVS buiten of binnen urnen

Afmetingen van de bloemen urnen van RVS

Afmetingen van de bloemen urnen

De tulp: De tulp staat symbool voor verklarende liefde en geloof. Grote tulp: hoogte circa 29 cm en doorsnede 25 cm. Kleine tulp: hoogte ruim 12 cm en doorsnede 10 cm.
De roos: Een roos in het algemeen staat symbool voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. Grote roos: hoogte circa 26 cm en doorsnede 42 cm. Kleine roos circa 14 cm hoog en doorsnede 26 cm.
De margriet: De margriet staat symbool voor liefde en onschuld, bescherming en waarheid. Groot: hoogte circa 40 cm en doorsnede 52 cm. Klein circa 11 cm hoog en doorsnede 15 cm.
De bloemknop: De bloemknop is de kern van de bloem en draagt de belofte van nieuw leven uit. Grote bloemknop: hoogte circa 17 cm en doorsnede 24 cm. Kleine bloemknop: hoogte van circa 9 cm en doorsnede 12 cm.

RVS urnen gekleurde bloemen paarse tulp

Paarse tulp – uit onze collectie met RVS urnen

RVS urnen gekleurde bloemen witte roos

Witte roos – uit onze collectie met RVS urnen

RVS urnen gekleurde bloemen rode roos

Rode roos – uit onze collectie met RVS urnen

Personaliseren van de urn

U kunt de urn personaliseren door het graveren van bijvoorbeeld de naam, geboortedatum en sterfdatum. Dit gebeurt door middel van lasergraveren.

Onderhoud

Hoewel de urnen in deze buiten urnen collecties goed tegen de weersinvloeden bestand zijn en nagenoeg onderhoudsvrij zijn, is voor het behoud van schoonheid en duurzaamheid toch beter om periodiek de urn even schoon te maken.

buiten urnen RVS urnen

De RVS urnen zijn zowel geschikt om zowel buiten als binnen te plaatsen

Zwart-wit collectie bloemen urnen van RVS

Binnen de collecties met bloemen urnen van RVS hebben we speciale en moderne variaties gemaakt in zwart-wit. De urnen krijgen hierdoor een bijzondere eigentijdse uitstraling en passen goed in een omgeving van deze tijd.

Inhoud van de bloemen urnen van RVS

De grote urnen hebben een inhoud van circa 3,5 liter en zijn uitermate geschikt om buiten te plaatsen.

bloemen urn van RVS zwart-wit

Bloemen urn van RVS in zwart-wit

RVS gitaar als urn

De gitaar is een prachtig symbool voor de liefde voor muziek. De gitaar symboliseert de band van een gitarist met zijn gitaar in het bijzonder maar kan ook een ode aan muziek betekenen voor een muziekliefhebber.

De gitaar heeft een lengte van 53 cm is circa 18 cm hoog (dikte circa 5 cm). Het vullen en afsluiten van de gitaar vindt plaats achter de snaren door middel van de schroefdop. De gitaar heeft een inhoud van maximaal circa 5,5 liter.

buiten urnen RVS gitaar als urn

RVS gitaar als urn

Hartvormige RVS urn

Het hart staat symbool voor de liefde en is daarmee een populaire keuze als vorm voor een urn of ander gedenkteken. De urn kan fraai binnenshuis geplaatst worden op een bijpassende standaard maar ook bijvoorbeeld worden neergelegd op een favoriete plek in de tuin.

U kunt de urn personaliseren door het graveren van bijvoorbeeld de naam, geboortedatum en sterfdatum. Dit gebeurt door middel van lasergraveren.

hartvormige urn van RVS

Hartvormige urn van RVS

Vlinder van RVS als urn

De vlinder is uitermate geschikt om buiten te plaatsen en zal als ornament een prachtig onderdeel van uw tuin vormen. In het lijfje van de vlinder kan een klein gedeelte as bewaard worden.

De vlinder is beschikbaar in diverse uitvoeringen: Deze kun je gebruiken als tuinsteker met een rondstaf tot maximaal 120 cm. Op een voetplaatje met een rondstaf tot maximaal 60 cm. Dit voetplaatje kan door middel van 3 schroeven op een vlakke ondergrond worden gemonteerd. Het plaatje kan ook aan een muur of (graf-) steen bevestigd worden waardoor de vlinder lijkt te vliegen. Het is ook een optie om te kiezen voor een beugel waarmee de vlinder vlak tegen een muur bevestigd kan worden.

buiten urnen rvs vlinder

RVS vlinder als urn

Piramide van RVS als urn

De piramide verwijst naar het stenen bouwwerk voor de farao, die hem gebruikte als trap naar de hemel.

buiten urnen RVS piramide urn

RVS piramide urn

Kubus, Kolom of Cilinder

De urnen hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn in verschillende afmetingen leverbaar.

buiten urnen RVS kubus urn

RVS kubus urn

Traan van RVS als urn

De traan is een mooi symbool van verschillende emoties en heeft hierbij vorm gekregen in RVS.

RVS traan urn

RVS traan urn

Waar kunt u de urnen aanschaffen?

U ziet ons gehele assortiment met urnen in alle stijlen en materialen in onze webshop. Is de urn niet naar wens? U kunt de urn gratis retourneren. De urn wordt dan weer bij u thuis opgehaald.

In onze prettige inspiratiewinkel, met een rustieke en creatieve sfeer, kunt u rustig en ongedwongen rondkijken. Hier krijgt u de beste indruk van de kleur, de uitstraling en het formaat van de urn. Ook kunt u een urn zelf even oppakken, in uw handen nemen, de details bekijken en de urn met andere urnen vergelijken.

RVS urnen

Foto inspiratiewinkel – RVS urnen voor binnen en buiten

Bewuste keuzes maken

In onze showrooms, met een rustieke en creatieve sfeer, kunt u rustig en ongedwongen rondkijken. Hier krijgt u de beste indruk van de kleur, de uitstraling en het formaat van de urn. Ook kunt u een urn zelf even oppakken, in uw handen nemen en de details bekijken.

Door de verschillende urnen naast elkaar te zetten kunt u goed bekijken welke urn u het meeste aanspreekt zodat u een keuze kunt maken.

Urnen bekijken en uitzoeken

Foto inspiratiewinkel – Urnen bekijken en uitzoeken

Onze webshop met RVS urnen

Wij hebben een uitgebreide collectie RVS-urnen. De urnen uit deze collectie zijn zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en schoonheid. De RVS-urnen hebben veelal een moderne vormgeving en zijn zeer duurzaam.

grafmonumenten den hollandsche contact

Al de collecties in het echt bekijken

Een mooie urn uitzoeken of laten ontwerpen

Tijdens uw bezoek aan onze winkels ziet u alle voorbeelden in het echt. In onze prettige inspiratiewinkels, met een rustieke en creatieve sfeer, kunt u rustig en ongedwongen rondkijken. Hier krijgt u de beste indruk van de kleur, de uitstraling en het formaat van de urn. Ook kunt u een urn zelf even oppakken, in uw handen nemen, de details bekijken en de urn met andere urnen vergelijken.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een urn te laten realiseren of om samen met een adviseur een mooi en unieke urn te ontwerpen. We kunnen hierbij uitgaan van een eigen tekening of schets, iets wat u in gedachte heeft of vanuit een voorbeeld.

Heeft u een vraag? Bel of mail me dan gerust.” – Charlene Brul, adviseur gedenktekens en urnen


Vind een winkel bij u in de buurt