LoveUrns® collecties

De urnen van LoveUrns staan bekend om de goede kwaliteit en het duurzame materiaal. Alleen het beste, meest pure, metaal wordt gebruikt in combinatie met een oog voor detail. De talentvolle kunstenaars vervaardigen urnen met ongekende perfectie. Elke urn wordt met de hand gemaakt en heeft daardoor een uniek en individueel karakter. Ontwerpen die hartverwarmend zijn, handgemaakt mét liefde.

Urnen assortiment Den Hollandsche
LoveUrns® assieraden

LoveUrns® Assieraden

De sieraden collecite van LoveUrns® Treasure™ is een collectie met bijzondere en unieke sieraden zoals bedels, oorbellen, ringen en ashangers. In het sieraad kan een klein beetje as worden bewaard waardoor u uw dierbare altijd dichtbij draagt.

Bekijk de collectie
LoveUrns® mini urnen

LoveUrns® Mini urnen

Een mini urn van LoveUrns® is een kleinere urn om in huis te plaatsen. Hierin wordt een beperkte hoeveelheid as in bewaard. Vaak worden mini urnen gebruikt als er niet veel as meer beschikbaar is of de as in de familie wordt verdeeld.

Bekijk de collectie
LoveUrns® keepsakes

LoveUrns® Keepsakes urnen

Een keepsake wordt ook wel vaak een mini urn genoemd waarin een kleine hoeveelheid as bewaard kan worden. Het is een goede manier om as te bewaren als u bijvoorbeeld maar een klein beetje as tot uw beschikking heeft of wil delen met familieleden.

Bekijk de collectie
LoveUrns® urnen

LoveUrns® Urnen

De collectie van LoveUrns® staat bekend om haar urnen van messing die met de hand worden vervaardigd. Elke urn is hierdoor uniek en bijzonder. Door het gebruik van messing krijgen de urnen een mooie uitstraling en zijn deze erg duurzaam.

Bekijk de collectie

Welke soorten LoveUrns® zijn er?

De collectie van LoveUrns bestaat uit diverse soorten gedenkproducten. U vindt in onze webshop niet alleen urnen maar ook keepsakes en assieraden. Alle urnen en assieraden worden gemaakt van het beste metaal zoals messing maar ook zilver. De gedenproducten van een LoveUrns staan wereldwij bekend om hun goede kwaliteit.

Wat kost een LoveUrn®?

De kosten van een LoveUrn® kunnen zeer uiteenlopend zijn. Er zijn vele factoren die invloed hebben op de uiteindelijke prijs van de urn. De prijs is bijvoorbeeld sterk afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en de versiering, welke met de hand aangebracht wordt.

De prijs voor een ‘normaal’ formaat urn varieert van € 250 voor een eenvoudig model urn tot ongeveer € 500 voor een exclusief model urn. Bij het gebruik van zeer exclusieve materialen kan een in opdracht vervaardigde urn een hogere prijs hebben. Hier leest u meer over de factoren die van invloed zijn op de prijs van een urn.

Kan ik de LoveUrn® zelf vullen?

Er is bijna altijd de mogelijkheid om een urn zelf te vullen. Mocht dit niet het geval zijn dan kan Den Hollandsche u adviseren bij het vullen of verwerken van de as in de urn. Lees meer over het verwerken van as.

Meer informatie over LoveUrns®

Heeft u vragen over ons assortiment, een specifieke urn of onze service? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. U vindt hier de contactgegevens en de adressen van onze inspiratiewinkels.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een urn of assierraad hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.