Mini urn traan

Een Kleine urn in combinatie met een traan wordt als prettig ervaren omdat het symbool staat voor het afsluiten van een emotionele periode. Elke mini urn is zorgvuldig vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit zodat de asresten van uw dierbare veilig bewaard kunnen worden.
Mini urn traan


Er zijn geen resultaten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen
Pas uw selectie aan of klik hier om uw selecties te wissen

Maatwerk mini urnen

Bent u opzoek naar een (mini) urn die op maat gemaakt wordt? geheel vrijblijvend kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs. Heeft u een idee of ontwerp in gedachte? uw ideeën en wensen staan centraal bij het ontwerp. Op basis hiervan wordt Samen met de adviseur een kosteloos ontwerp tot stand gebracht.
Bekijk de mogelijkheden

Meer informatie

Heeft u vragen over ons assortiment, een specifieke urn of onze service? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. U vindt hier de contactgegevens en de adressen van onze inspiratiewinkels.
Contactgegevens en inspiratiewinkels

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een urn of assieraad hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.