Mini urn vlinder

De kracht van een mini urn met vlinder is de vorm en de decoratie die de waardevolle herinneringen symboliseert van uw dierbare. De speciale betekenis van een vlinder is dat ze staan voor vrijheid, transformatie, vreugde, moed en ontwikkeling. In onze collectie kunt u kiezen voor een mini urn in de vorm van een vlinder of een mini urn waarbij een vlinder ter decoratie wordt gebruikt.

Mini urn vlinder
RVS urn Vlinders Bekijk product
vanaf 1.520,- RVS urn Vlinders
Cortenstalen urn Vlinders Bekijk product
Stillabunt Cavas - Maan Bekijk product
Stillabunt Cavas - Vlinder Blauw Bekijk product

Symbolische betekenis van een mini vlinder urn

De vlinder staat symbool voor de onsterfelijke ziel en de kortstondigheid van het leven. Dit vanwege zijn teerheid en korte levensduur. De vlinder staat ook symbool voor de drie fases die de menselijke ziel doorloopt: leven, dood en wederopstanding.

Maatwerk mini urn vlinder?

Bent u opzoek naar een mini urn met vlinder die op maat gemaakt wordt? geheel vrijblijvend kunt u een afspraak maken met een van onze adviseurs. Heeft u een idee of ontwerp in gedachte? uw ideeën en wensen staan centraal bij het ontwerp. Op basis hiervan wordt Samen met de adviseur een kosteloos ontwerp tot stand gebracht.

Meer informatie

Heeft u vragen over ons assortiment, een specifieke urn of onze service? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. U vindt hier de contactgegevens en de adressen van onze inspiratiewinkels.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een kleine urn hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.