Miomind urnen

Een eigentijdse urn van wit keramiek, waarop je een eigen foto of afbeelding kunt laten maken. Daarmee wordt de urn een echt persoonlijke herinnering. Een uniek element voor een mooie plek in huis. De MIOMIND urn is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met verschillende voorgemaakte designs of met een eigen maatwerk design.

Miomind Bloemen Bekijk product
Miomind Liefde Bekijk product
Miomind Liefde Bekijk product
Miomind Paardenbloem Bekijk product
Miomind Paardenbloem Bekijk product
Miomind Wens Bekijk product
Miomind Wens Bekijk product

Over de ontwerper

Elke urn wordt met de hand gemaakt door ontwerpster Ank van Lieshout. Vanuit haar ruime ervaring in ontwerp en haar passie voor keramiek is het idee voor de urn ontstaan. In deze bijzondere urnen komen design, vakmanschap en het persoonlijke verhaal samen. De zachte vormen en de witte geglazuurde afwerking van het keramiek zorgen samen met de aangebrachte decoraties voor een frisse, eigentijdse urn die in elk interieur past.

Maatwerk urn

In ons assortiment vindt u deze urnen in verschillende groottes en designs. Bij deze selectie voorgemaakte designs kunt u de tekst laten personaliseren. Daarnaast is het ook mogelijk om een urn als deze te geheel te personaliseren met eigen foto’s of afbeeldingen; de Custom-MIOMIND.

Andere mogelijkheden voor een persoonlijke urn met foto of silhouet

Persoonlijke eigentijdse urnen waarop je een eigen foto of afbeelding kunt laten maken. Of het portret van je dierbare in een urn verwerken. En dan niet met een foto, maar als silhouet. Dat is precies het idee achter de portret urn.