Nemos urnen

De Nemos urnen zijn ontstaan uit vriendelijke zachte vormen. Het zijn urnen om te koesteren en aan te raken. Door haar schoonheid zal de urn nergens misstaan. De deksel zit verwerkt in de onderkant van de urn waardoor er geen zichtbare afsluiting is. Dit geeft meer rust en ruimte. De urn bestaat uit één stuk natuursteen waar de vorm handmatig uit is gehakt. Alle details zijn met hand gehakt en zacht afgewerkt. Een prachtig stukje ambacht.

Nemos maatwerk urn

Laat het natuursteen spreken

Natuursteen is miljoenen jaren oud en heeft van zichzelf al veel karakter. Om dit karakter zoveel mogelijk te behouden is er gekozen voor een organische vorm die geen afbreuk doet aan de kracht van het materiaal an sich. Laat het natuursteen spreken. De prachtige kleurschakeringen zijn op deze manier optimaal te bewonderen. Elk van de 8 soorten natuursteen heeft zijn of haar eigen bijpassende bewerking gekregen. De Nemos urn is vernoemd naar Mnemosyne, de God van de herinnering.

Praktisch

De Nemos urn wordt op eenvoudige wijze aan de onderzijde afgesloten. Op deze manier doet de deksel geen afbreuk aan het ontwerp. Tevens zorgt de deksel ervoor dat de urn iets omhoog komt waardoor deze een slagschaduw afgeeft op het onderliggende materiaal. Alle urnen kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Mocht er vuil op de urn komen dan kan dit met water en een afwasborstel worden verwijderd.

Maatwerk

Desgewenst kunt u de urn persoonlijker maken. In onze winkels, verspreid door het land, kunt u samen met onze ontwerpers de urn aanpassen in formaat, materiaal en afwerking. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld in hetzelfde materiaal een sokkel of een zuil toe te voegen. Ook het toevoegen van een tekst of een afbeelding behoort tot de mogelijkheden. Eigenlijk is alles mogelijk. Onze ontwerpers helpen u met het maken van de juiste keuzes.