Urnen Tilburg

In de Lannerstraat vindt u onze inspiratiewinkel met een mooi en ruim assortiment urnen voor binnen en buiten

In Tilburg beschikken we over een grote inspiratiewinkel met urnen. Hier kunt u onze collecties met urnen in het echt bekijken en indien u wanneer er vragen zijn, kunt u ze direct aan onze adviseurs stellen. U ziet hier binnen urnen, buiten urnen en onze bijzondere collectie met natuurlijke urnen. Ook ziet u voorbeelden van urnenzuilen, water urnen en onze eigen collectie met Atos urnen.

U bent in onze urnen winkel te Tilburg ook van harte welkom indien u een urn op maat wilt laten maken. Onze adviseur maakt samen met u een uniek ontwerp aan de hand van uw verhaal en uw wensen maakt geheel vrijblijvend een ontwerp voor u. Een bezoek is ook de moeite waard als u woont in Belgiƫ.

Inspiratiewinkel urnen tilburg

Foto inspiratiewinkel urnen Tilburg

Inspiratiewinkel urnen tilburg

Foto inspiratiewinkel urnen Tilburg

Inspiratiewinkel urnen tilburg

Foto inspiratiewinkel urnen Tilburg

Urnen voor binnen kopen in Tilburg

De collectie bestaat uit een gevarieerd assortiment met urnen, van traditionele vormgegeven urnen tot exclusieve en kunstenaars urnen.

Met ons unieke assortiment bieden we u de mogelijkheid om een mooie gedenkwaardig plekje te creƫren die goed bij u past. U ziet urnen die direct als urn herkenbaar zijn, de veelal traditionele uren, maar ook urnen die een waar kunstwerk zijn.

urnen kopen

Binnen urnen van eenvoudig tot exclusieve kunstenaars urnen

Urnen voor buiten

Fraaie en unieke buiten urnen die geschikt zijn om in uw tuin te plaatsen of op de begraafplaats. U ziet in veel natuurlijke urnen maar ook urnen van brons, RVS en cortenstaal. Een groot aantal buiten urnen kunt u in het echt bekijken in onze urnen inspiratiewinkel in Tilburg. De urnen zijn ook te bestellen in onze webshop.

Door de urnen in het echt te bekijken en aan te raken krijgt u het beste gevoel of de urn goed bij u en de overledene past.

inspiratiewinkel

Urnen voor buiten uitzoeken in onze inspiratietuinen

Urnenzuilen – voor binnen en buiten

Een urnenzuil is een zuil waarin het as, de asbus of urn bewaard kan worden in een afgesloten ruimte. Het is een gedenkteken dat vervaardigt kan worden uit verschillende materialen of combinaties daarvan. De hoeveelheid as maakt niet uit. Wij passen het gedenkteken daar op aan. Het meest toegepaste materiaal is natuursteen. Ook kunt u kiezen voor een ruw stuk natuursteen of versteend hout. Een dergelijk stuk kunt u in een van onze winkels uitzoeken. De urnenzuilen kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

U mag de urnenzuil gewoon in uw tuin plaatsen en hoeft hiervoor geen vergunning aan te vragen. U kunt de zuil als het ware vergelijken met een grote urn. Ook de meeste begraafplaatsen staan een urnenzuil toe. Den Hollandsche verzorgt in dat geval de vergunning aanvraag voor de begraafplaats zodat u dit zelf niet hoeft te doen.

Zuilen winkel en webshop

Urnenzuilen met persoonlijk opschrift

Zuilen winkel en webshop

Persoonlijk maken met accessoires of foto’s

Zuilen inspiratietuin en winkel

Bekijk voorbeelden van urnenzuilen in Tilburg

Natuurlijke urnen

Heel bijzonder is ons assortiment met natuurlijke urnen, het assortiment bestaat uit zwerfkeien en ruwe stenen uit alle werelddelen. Iedere steen heeft een eigen vorm, kleur en ander oppervlak. Gaat uw voorkeur uit naar een gladde steen, een wat ruwere of bijvoorbeeld meer een hoge zuil.

U zoekt de unieke natuurlijke urnen zelf uit in onze inspiratiewinkels en inspiratietuinen. In Tilburg staan er diverse natuurlijke urnen opgesteld in de inspiratietuin.

urnen tilburg natuurlijke urnen

Natuurlijk urnen uitzoeken in Tilburg

eigen urn ontwerpen maatwerk urnen voorbeelden

Eigen ontwerp urn

eigen urn ontwerpen maatwerk urnen voorbeelden

Eigen ontwerp urn

Een urn op maat gemaakt

We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een urn te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend door onze adviseurs te laten maken.

  • Een eigen tekening of schets
  • U heeft iets in gedachte
  • Vanuit een voorbeeld

Geheel vrijblijvend een ontwerp laten maken

Tijdens een bezoek aan een van onze winkels kunt u vrijblijvend samen met de adviseur een urn laten ontwerpen. Van modern tot klassiek. Door aan te geven wat u wel en niet mooi vindt, komt er al schetsend een eigen ontwerp urn tot stand. In onze winkels hebben wij samples van al onze materialen.

Samen met u maakt de adviseur een moodboard zodat u een goed beeld krijgt van de uiteindelijk uitstraling. Tezamen met het schetsontwerp krijgt u ook gelijk de prijs te horen en u krijgt te zien hoe deze tot stand is gekomen.

eigen urn ontwerpen gratis lay-out voorstel

We maken het ontwerp geheel vrijblijvend voor u

grafmonumenten den hollandsche contact

Alle collecties met urnen voor binnen in het echt bekijken

Een mooie urn uitzoeken of laten ontwerpen

Tijdens uw bezoek aan onze winkels ziet u alle voorbeelden in het echt. In onze prettige inspiratiewinkels, met een rustieke en creatieve sfeer, kunt u rustig en ongedwongen rondkijken. Hier krijgt u de beste indruk van de kleur, de uitstraling en het formaat van de urn. Ook kunt u een urn zelf even oppakken, in uw handen nemen, de details bekijken en de urn met andere urnen vergelijken.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een urn te laten realiseren of om samen met een adviseur een mooi en unieke urn te ontwerpen. We kunnen hierbij uitgaan van een eigen tekening of schets, iets wat u in gedachte heeft of vanuit een voorbeeld.

Heeft u een vraag? Bel of mail me dan gerust.” – Geert van der Wielen, adviseur gedenktekens en urnen Tilburg