Sieraad met as

Een sieraad met as, biedt u de mogelijkheid om de nagedachtenis aan de overledene altijd dichtbij u te hebben. Deze assieraden zijn uitgevoerd in verschillende stijlen en leverbaar in goud, zilver en metaal, zodat u altijd een sieraad vindt dat bij u past.

Assieraden informatie

Karien van Dijk – Adviseur urnen en sieraden met as

 

 

 

 

Assieraden, keurig op maat gemaakt

Asieraden uitkiezen

Nadat u een ring, armband of hangertje met ketting heeft uitgezocht meten we alles op. We bekijken wat u het prettigste vindt zitten en het beste vindt staan.

Daarna gaan we aan de slag en maken het gedenksieraad precies op maat zodat u deze met veel gemak kunt dragen. We kunnen het assieraad naar u opsturen of u kunt er voor kiezen om deze bij ons op te halen.

sieraden op maat gemaakt

 

 

 

 

Colliers in combinatie met een assieraad

En zirkonia clipsluiting

Nadat u een mooie ashanger of hanger voor een vingerafdruk heeft uitgezocht kunt u meteen een bijpassende collier uitzoeken. Om het herdenkingssieraad helemaal af te maken kunt u er voor kiezen om deze te complementeren met een degelijke zirkonia clipsluiting. Het collier maken we precies op maat, we voor een juiste lengte zodat deze mooi komt te hangen.

assieraden, hartje collier hangertje zilver

 

 

 

 

Tastbaar en dichtbij

Sieraad met as, gemaakt om dagelijks te dragen

Door als nabestaande het as bij u te dragen maakt u de herinnering tastbaar en dichtbij. Bij het zien of voelen van het sieraad denkt u weer even terug aan een bepaald moment uit het verleden.

De sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen uitgevoerd in goud, zilver of metaal. Door de verschillende uitvoeringen vindt u altijd een mooi en passend aandenken.

assortiment den hollandsche gedenktekens

 

 

 

Een mooie en passend sieraad uitzoeken

In uw handen nemen, de details bekijken en hoe ze staan

Het sieraad heeft een hoge emotionele waarde en u moet er een goed gevoel bij hebben. We raden u daarom aan om langs te komen in onze winkels, hier ziet u alle sieraden in het echt en kunt u ze in uw handen nemen, uitproberen en bekijken hoe ze staan. In onze winkel kunt u het beste een assieraad uitzoeken dat u een goed gevoel geeft en goed bij u past.

sieraden met as, hangertje ring aarmband

Hangertjes, ringen en armbanden

sieraden met as, exclusief goud, zilver, diamanten

Exclusieve sieraden met as

sieraden met as, mini uren zilver

Mini urnen

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een urn of assieraad hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.