Asring

In het assortiment asringen heeft u de keuze uit een aantal hoogwaardige materialen. Zo bevat de collectie asringen met goud, zilver, staal en zelfs enkele modellen met keramiek.


Er zijn geen resultaten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen
Pas uw selectie aan of klik hier om uw selecties te wissen

Wat is een asring?

Een asring is een sieraad dat u aan uw vinger draagt. Asringen zijn er in verschillende soorten uitvoeringen, materialen en symbolieken. Hierbij kunt u denken aan asringen van zilver, rvs of (wit)goud, ashangers met versieringen van een vlinder, hartje of een andere stijlvolle decoratie. De as, die aanwezig is in de ring, wordt meestal in een kleine compartiment in de ring bewaard. Soms wordt de as op de ring verwerkt door deze met hars te vermengen. In dit geval is de as zichtbaar op de ring. Soms blijft er na het verdelen van de as in een urn of door uitstrooien een klein beetje as over en wordt ervoor gekozen om deze as te verwerken in een asring.

Wat kost een asring?

De prijs van een asring hangt voornamelijk af van het materiaal. De meest betaalbare hangers worden gemaakt van RVS of zilver. Ashangers van goud zijn vaak duurder. Daarnaast is het aantal uren dat een edelsmid ermee bezig is om de hanger te vervaardigen ook bepalend voor de prijs. Het spreekt voor zich dat een handgemaakt sieraad kostbaarder is. Onze collectie met asringen begint ongeveer bij een aanschafprijs van 195 euro. Daarboven vind u een breed aanbod met asringen in diverse prijscategorieën. Sommige ashangers worden uitgevoerd in zowel zilver als goud. Hierdoor kunt u kiezen uit hetzelfde sieraad maar dan voor een hogere of lagere prijs, of een materiaal dat u aanspreekt.

Ascompartiment of hars in de asring

Wilt u dat de as in de ring zichtbaar is? Of wilt u de as alleen in een dicht compartiment van de asring laten verwerken. Hoewel we in het assortiment vooral asringen hebben waar de as, al dan niet vermengt met hars, zichtbaar is, bieden we ook asringen met een gesloten compartiment. Bij de asringen waarop de as met hars vermengt wordt, kunt u kiezen uit een groot aantal kleurpigmenten, waarmee u het assieraad extra persoonlijk kunt maken.

Heeft u een vraag over een asring?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over onze collectie asringen. Wij helpen u graag verder en kunnen u adviseren of begeleiden bij het het maken van uw keuze bij de aankoop van aan unieke asring.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw asring tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een asring hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.