Asringen

In het assortiment asringen heeft u de keuze uit een aantal hoogwaardige materialen. Zo bevat de collectie asringen met goud, zilver, staal en zelfs enkele modellen met keramiek.

Ascompartiment of hars in de asring

Wilt u dat de as in de ring zichtbaar is? Of wilt u de as alleen in een dicht compartiment van de asring laten verwerken. Hoewel we in het assortiment vooral asringen hebben waar de as, al dan niet vermengt met hars, zichtbaar is, bieden we ook asringen met een gesloten compartiment. Bij de asringen waarop de as met hars vermengt wordt, kunt u kiezen uit een groot aantal kleurpigmenten, waarmee u het assieraad extra persoonlijk kunt maken.

Heeft u een vraag over een asring?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over onze collectie asringen. Wij helpen u graag verder en kunnen u adviseren of begeleiden bij het het maken van uw keuze bij de aankoop van aan unieke asring.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw asring tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een asring hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.