Ashangers

De collectie ashangers bestaat uit diverse stijlen en materialen. Zo vindt u hier kleine ingetogen ashangers, maar ook sierlijke ashangers met Zirkonia steentjes of knuffelsteentjes die als hanger gebruikt kunnen worden.

De as verwerken in de ashanger

Wilt u dat de as zichtbaar is in de ashanger? Of wilt u het alleen bij u dragen, zonder dat de as van buitenaf is te zien? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ashanger met een gesloten compartiment, zodat u het wel bij u draagt, maar verder niet kunt zien. Andere ashangers hebben een klein venstertje, waardoor de as wel zichtbaar is.

Een heel bijzondere methode om de as zichtbaar in een ashangertje te verwerken is door het gebruik van hars. De as vermengen we dan met de hars en brengen we aan op een daarvoor geschikte ashanger. Dit laten we vervolgens uitharden en zo ontstaat een fraaie half transparante ‘steen’ waarin de de as van uw dierbare is verwerkt. U kunt hierbij kiezen uit veel verschillende kleurpigmenten, zodat u de hanger helemaal naar uw wens kunt laten maken.

Ashanger van zilver of goud

In het assortiment vindt u ashangers van zilver, goud en zelfs ashangers gemaakt met keramiek of bestaande uit een edelsteen. De ashangers van goud in ons assortiment hebben doorgaans een wat meer chique uitstraling en klassieke vormen, terwijl de zilveren hangers in veel verschillende vormen verkrijgbaar zijn. Alle gebruikte materialen zijn duurzaam en blijven jarenlang mooi.

Wij helpen u graag

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over een specifieke ashanger. Wij helpen u graag verder en kunnen u adviseren of begeleiden bij het het maken van uw keuze.