Ashangers

Wilt u uw dierbare altijd bij u dragen in de vorm van een ashanger? We hebben een grote collectie ashangers is ons assortiment, bestaande uit allerlei stijlen en materialen. In ons assortiment vindt u onder meer ingetogen ashangers waaraan u bijna niet kunt zien dat er as in is verwerkt, maar we bieden ook meer uitgesproken ashangers met Zirkonia steentjes of knuffelsteentjes die als hanger gebruikt kunnen worden.

De as verwerken in de ashanger

Wilt u dat de as zichtbaar is in de ashanger? Of wilt u het alleen bij u dragen, zonder dat de as van buitenaf is te zien? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ashanger met een gesloten compartiment, zodat u het wel bij u draagt, maar verder niet kunt zien. Andere ashangers hebben een klein venstertje, waardoor de as wel zichtbaar is.

Een heel bijzondere methode om de as zichtbaar in een ashangertje te verwerken is door het gebruik van hars. De as vermengen we dan met de hars en brengen we aan op een daarvoor geschikte ashanger. Dit laten we vervolgens uitharden en zo ontstaat een fraaie half transparante ‘steen’ waarin de de as van uw dierbare is verwerkt. U kunt hierbij kiezen uit veel verschillende kleurpigmenten, zodat u de hanger helemaal naar uw wens kunt laten maken.

Behalve hars is er ook een andere manier om as te verwerken in een ashanger tot een heel bijzonder en persoonlijk sieraad. Met de as van uw overleden dierbare is het namelijk ook mogelijk om een diamant te creëren. Dit gaat via een heel specialistisch proces, waarbij in het laboratorium van Algordanza onder zeer hoge druk en temperatuur de as wordt getransformeerd naar een echte diamant. Als officieel vertegenwoordiger van Algordanza in Nederland, kunnen wij u helpen wanneer u meer over de asdiamant wilt weten.

Ashanger van zilver of goud

In het assortiment vindt u ashangers van zilver, goud en zelfs ashangers gemaakt met keramiek of bestaande uit een edelsteen. De ashangers van goud in ons assortiment hebben doorgaans een wat meer chique uitstraling en klassieke vormen, terwijl de zilveren hangers in veel verschillende vormen verkrijgbaar zijn. Alle gebruikte materialen zijn duurzaam en blijven jarenlang mooi.

Wij helpen u graag

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over specifieke ashangers. Wij helpen u graag verder en kunnen u adviseren of begeleiden bij het het maken van uw keuze.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een ashanger hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.