As armband collectie

Wij hebben as armbanden voor zowel dames als heren in ons assortiment. De collectie varieert van een ingetogen zilveren as armband tot sierlijke asarmbanden met ingelegde zirkonia stenen. Ook bevat de collectie wat meer stoere asarmbanden met een lederen band.


Er zijn geen resultaten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen
Pas uw selectie aan of klik hier om uw selecties te wissen

Een asarmband met compartiment of hars

Wilt u dat de as zichtbaar is? Of wilt u het alleen bij u dragen, zonder dat u het kunt zien? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een asarmband met een gesloten compartiment voor de as, ookwel een armband met askamer genoemd. Hierdoor is de as niet zichtbaar en kunt u de armband discreet dragen. Ook bevatten sommige modellen ook een ascompartiment waarin een venstertje is verwerkt, zodat u de as wel kunt zien. We hebben ook asarmbanden in ons assortiment waarop de as, vermengt met hars en een kleurpigment aangebracht kan worden, waardoor een mooie kleurrijke “steen” ontstaat.

Heeft u een vraag over een as armband?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over een specifieke asarmand. Wij helpen u graag verder en kunnen u adviseren of begeleiden bij het het maken van uw keuze.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw as armband tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een asarmband of urn hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.