Asbedel collectie

Asbedels of gedenkbedels zijn ware kunstwerken op zichzelf. Veel asbedels worden met de hand vervaardigd, omdat ze zijn voorzien van zeer gedetailleerde illustraties en verfraaiingen. Maar ook zitten er in de collectie een aantal eenvoudig en strak vormgegeven modellen. Een asbedeltje kunt u bevestigen aan een daarvoor bestemde armband.


Er zijn geen resultaten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen
Pas uw selectie aan of klik hier om uw selecties te wissen

Asbedels van hoogwaardig materiaal

De getoonde asbedels bestaan uit minimaal 92,5 procent zilver en bevatten. Zilver is van nature namelijk een zacht materiaal. Voor de overige 7,5 procent, bestaat de asbedel uit een legering van andere metalen. Hierdoor wordt de asbedel sterk en is duurzaam.

Meer informatie over een asbedeltje

Heeft u vragen over een asbedel, een specifieke urn of onze service? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze winkels. U vindt hier de contactgegevens en de adressen van onze inspiratiewinkels.

bij uw huisdier, persoonlijke voorkeur of bij uw interieur.

Hoge klanttevredenheid

Den Hollandsche doet er alles aan om uw bestelling tijdig, goed verpakt en discreet bij u te laten bezorgen. Families die bij ons een asbedel hebben besteld beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op Kiyoh.