Urn, van eenvoudig tot bijzonder

Mini urnen > Dieren urnen >
Duo urnen >
Urn Den Hollandsche

Inspiratiepagina’s

Urn voor buiten
Buiten urnen
Urn voor binnen
Binnen urnen
Urn voor binnen
Natuurlijke urnen
Asdiamant van Algordanza
Asdiamanten

Thuis gedenken

Maatwerk urnen
Maatwerk urnen
Urnenzuilen
Water urn
Waterurn
Urn van RVS
RVS urnen

Thuis gedenken

Thuis gedenken is een vorm die steeds meer wordt gekozen. Er zijn verschillende manieren om bij u thuis of in de tuin een persoonlijke plek te creëren. Dit kan een urnenzuil of maatwerk urn zijn die u binnen of in uw tuin kan plaatsen. Zoekt u een modern vormgegeven monument dan is een RVS urn een optie of de waterurn die langzaam de as teruggeeft aan de aarde.

Natuurlijke urnen

Houten urnen
Paper pebbles
Atos urnen
Bronzen urnen
Natuurlijke urnen

Herdenkingssieraden & Assieraden

Royolz
Asringen
Ashangers
Asarmbanden

Herinneringsdiamanten

De herinneringsdiamant van Algordanza is een symbool van liefde, verbondenheid en waardering. Het is een blijvende en tastbare herinnering, een eeuwigdurend en mooi erfstuk voor vele generaties. Dit mooie aandenken kunt u altijd bij u dragen in de vorm van een ring of hanger. U kunt er ook voor kiezen om deze in de fraaie diamantbox te plaatsen, bijvoorbeeld naast een portretfoto bij u thuis.

Bijzondere urnen en assieraden

Den Hollandsche Gedenktekens vervaardigt al 70 jaar op ambachtelijke wijze persoonlijke en unieke gedenktekens. Dit doen wij met grote zorg en aandacht en dit blijkt uit onze hoge klanttevredenheid. Op Kiyoh beoordelen families ons met een 9,5. Den Hollandsche heeft een groot aanbod in urnen, assieraden, maar ook bijzondere asdiamanten van Algordanza. Bent u op zoek naar iets uniek dan kunnen wij uw wensen vertalen in een persoonlijk ontwerp. Uw ideeën verwerken wij in een gratis lay-out voorstel.

De urn zelf vullen of laten vullen

U kunt ervoor kiezen om de urn zelf thuis te vullen, bijvoorbeeld in het bijzijn van familie of vrienden. Wij voorzien de urn bovendien van een duidelijke vulinstructie. Toch blijkt in de praktijk blijkt dat veel nabestaanden het lastig vinden om de urn of het assieraad zelf te vullen. Dan kunt u ervoor kiezen om uw urn of uw assieraad vakkundig door ons te laten vullen in één van onze winkels.

Assieraden met zorg en aandacht gevuld

Onze assieraden worden altijd in onze winkels gevuld door één van onze specialisten. Het verwerken van de as, en in sommige gevallen ook andere materialen zoals hars, moet aandachtig worden gedaan. Als het sieraad gevuld is neemt u het meestal direct mee naar huis.

Levering aan huis of afhalen in onze winkels

Wij bezorgen uw urn via PostNL. Wilt u de urn liever afhalen in één van onze inspiratiewinkels? Dat kan, tijdens het bestellen van uw urn kunt u dit aangeven.