Biologische urnen

Een biologische urn is biologisch afbreekbaar en wordt daarom ook wel een duurzame urn of bio urn genoemd. Met biologische urnen kiest u voor een milieuvriendelijke bestemming van de as. De urn is vervaardigd van afbreekbare materialen zoals plantenresten, mais, zetmeel en zoutkristallen.

Assortiment biologische urnen

Duurzame en biologische urnen

Na het begraven komt de as langzaam vrij doordat de urn vergaat. De materialen van de behuizing worden vervolgens weer opgenomen in de aarde. De natuur krijgt op deze wijze terug wat zij heeft geschonken.

Het oppervlak van onze ecologische urnen is mat. De urnen zijn voor honderd procent biologisch afbreekbaar. U ziet op deze pagina verschillende modellen afgebeeld, met diverse ornamenten waaruit u kunt kiezen. Onze collectie bevat ecologische urnen in verschillende modellen en kleuren. Mocht u een urn in het echt willen bekijken, dan kunt altijd langskomen om de urnen te bezichtigen een van onze winkels. Hiervoor adviseren we wel om van tevoren even contact met ons op te nemen om er zeker van te zijn dat u de juiste urn kunt bekijken.